Мнения на родители

Ние се гордеем с всеки наш успех и точно тези оценки от родителите на нашите деца, са двигателя на нашата Частна Детска Градина! Благодарим Ви!

Какво споделят родители за нашата Частна Детска Градина

Целият екип на Частна Детска Градина „Детски свят“ благодари на всеки един родител за прекрасните думи и препоръчки,  които оставят за нас. 

Мнение от Силвия и Веселин Шишкови

- дете: Александър Шишков

- дата: 03.2019 г

С настоящата препоръка изказваме своята благодарност към целия екип на Частна Детска Градина „Детски Свят“ за любовта, всеотдайността и огромната обич, с която възпитават и се грижат за децата. 

През 2013 година, сина ни навърши 2 години и се налагаше да изберем детска градина за Александър. 

Мнение от Тони Янчева и Живко Жиков

- дете: Александра Живкова

- дата: 16.10.2018 г

С настоящата препоръка бихме желали да изразим огромната си благодарност, към всички момичета представляващи Частна Детска Градина „Детски свят“, която детето ни – Александра Жикова посещаваше в периода м. Юни 2014 – м. Септември 2017 г.

Алекс стана част от градината и беше такава в продължение на повече от 3 години.

Мнение от Гергана и Методи Георгиеви

- дете: Александра Георгиева

- дата: 10.2018 г

С настоящата препоръка искаме да изкажем благодарност към Валентина Петрова и екипа на Частна детска Градина „Детски свят“ гр. София, за професионалното и човешко отношение към децата в детската градина и в частност към дъщеря ни – Александра Георгиева.

Александра беше записана в детската градина през Октомври 2013 г. Дъщеря ни беше от първите приети деца в детската градина. От първия ден – Александра беше приета с любов и загриженост…

…С настоящото препоръчваме Валентина Петрова и възпитателите на в ЧДГ „Детски свят“ за тяхното отношение, създаването на прекрасни и безопасни условия за децата и всички забавления през годините на обучение.

Мнение от Алекса и семейство

- дете: Алекса

- дата: 06.06.2017 г

Благодарим за прекрасните години, за любовта и грижите. Благодарим за щасливите моменти, за това, че бяхте до Алекса, грижехте се за нея и й помогнахте да се превърне в това, което е като дете и личност. 

Радваме се, че те познаваме.

Благодарим ти! От Алекса и семейството й!

Мнение от Юлия Бориславова Цветанова

- дете: Луиза Цветанова

- дата: 11.09.2018 г

С настоящата препоръка изказвам благодарността си към Валентина Петрова за професионализма и уменията й за работа с деца. Осигури на детето ми в рамките на три години и половина, детска градина изпълнена с уют, условия да се учи, да расте щастливо, дари нежност и любов на детето ми.

Отношението към Луиза е било винаги искрено, търпеливо, изпълнено с разбирателство и предразполагащо. Взаимоотношенията й с децата, не са просто маниери на поведение. Валето, така както я нарича дъщеря ми, винаги е била отзивчива, деликатна, чувствителна, майчински загрижена, но и строга.  Намира време и сили да обърне индивидуално внимание на всяко дете.

Мнение от Миряна Михалева

- дата: 18.12.2018 г

С пожелание за за най-вълшебната и светла Коледа на целия невероятен екип на Частна Детска Градина „Детски Свят“.

Благодаря за огромните грижи, които полагате към най-ценното ни – нашите деца, за всичко онова, на което ги учите с вълшебство, което само Вие умеете, за това, че сте онази най-важна част в общия ни път да създадем от тях стойностни и добри хора, за това че отдавате цялото си сърце и доброта…

Едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Мнение от Нора и Адриян

- дете: Траян

- дата: 29.06.2018 г

Огромно благодаря на целия екип за любовта, грижите и отдадеността!

Благодаря за добродетелите, които възпитахте у моето дете! Благодаря Ви за спокойствието, с което ни дарихте, оставяйки го всеки ден на Вашите грижи!

Благодаря Ви за човечността, за това, че съумяхте да бъдете педагози, приятели, съпруги и майки. 

Благодаря Ви, че Ви има!

Мнение от Станимира Чюбатарова-Николова

- деца: Димитър и Борис Николови

- дата: 05.02.2019 г

С настоящата препоръка изказваме благодарността си към Частна Детска Градина „Детски Свят“ за отношението към децата ми, за родителската обич и търпение, с което ги обгрижваха.

Тази детска градина е с изграден екип от професионалисти, който създава уют на децата, формира навици да учат упорито и същевремнно да растат щастливо.

Мнение от Деляна Маринова Манасиева

- дете: Мартина Костадинова

- дата: 03.09.2018 г

С настоящата препоръка изказвам своята благодарност и висока оценка за работата на целия екип на Частна Детска Градина „Детски свят“ – гр. София (кв. Манастирски ливади-запад, ул. Казбек 55)

От Октомври 2014 г, дъщеря ми Мартина Костадинова беше записана в яслена група. След краткия адапционен период детето ми започна да посещава детската градина с много желание и ентусиазъм, които не стихнаха 4 години, до напускането й в края на Август 2018 г., поради постъпване в училище.

Мнение от Надежда Буйкова

- дете: Вики

- дата: 13.09.2018 г

Аз съм много доволна от грижите, които положихте за Вики през годините. Хареса ми, че имаше много активитети, като плуване, народни танци, приложни изкуства и други.  Организирахте екскурзии, което също е много интересно за децата и им създава много хубави емоции и спомени. 

Възпитавахте го в добро и благотворителност, което се надявам да го направи добър човек. Това, че правехте тържества на сцена, също е много положително, за да не се притеснява от изяви в бъдеще.